Nakupování

Hedáte psa?


Mít psa je pro většinu domácností normální. Pes je živé zvíře, takže jasné že se dožívá určitého věku stejně jako člověk. Jsou psí plemena, která se vyznačuje svou dlouhověkostí, a jsou psí plemena, která se bohužel vyššího věku nedožívají. V každém případě je bohužel součástí života, že lidé je o pejsky přichází. I když ztráta ta člena rodiny bolí jako ztráta kohokoliv jiného, většina lidí se shodne na tom, že si nakonec nového pejska pořídí. Mnoho lidí si pořizuje to stejné psí plemeno stále dokola, a někdo naopak dává přednost zcela jiném plemeni, než na které byl dosud zvyklý. Jestli zrovna přemýšlíte nad tím, jakého psa si pořídit, může pro vás být zajímavou volbou akita inu. Akity jsou velice inteligentní a hravé, ale zároveň nevyžadují abyste se jim věnovali celé dny. Dokážou se zabavit samy, a i když jsou to skvělí mazlíci, jsou to také skvělí hlídači.

pes akita

Proč psa z chovatelské stanice?
Pes z chovatelské stanice pochází od chovatelů, kteří splnili nutné předpoklady k tomu, aby mohli dané psí plemeno chovat. Nejde jen o to pořídit štěňata, ale jde hlavně o to, aby byli psi zdraví a schopní chovu. Každý klub má jiné podmínky pro uchovnění, ale je potřeba je splnit. Jedině u uchovněných psů je jistota toho, že jsou zcela zdraví a že u nich nehrozí že se u nich projeví nějaká vážná nemoc krátce po narození.

akita inu

Zaujala vás možnost mít vlastní akitu, ale zároveň nevíte, kam si pro ni jet? V České republice není moc chovatelských stanic tohoto plemene, tak se můžete vydat rovnou k nám. V naší stanici najdete spoustu úžasných šampionů a dokonalých psů s perfektním zdravotním stavem, jako je například Megumi go hanawa Kenichiai.com. Chováme pouze japonskou linii, a u nás máte zaručeno, že získáte psa který má předpoklady pro výstavy i pro chov. Staňte se chovatelem akity, a získáte úžasného psa na spoustu let.