Nakupování

Větší bezpečí pro váš majetek


Přijít o majetek je v dnešní době snažší než kdy dřív. Podvodníci a zloději přichází na stále lepší a dokonalejší způsoby, jak někoho okrást o peníze. Bohužel je na každém, jak moc je obezřetný a jak dokáže svůj majetek chránit. Policie je bohužel v mnoha případech krátká na to, aby krádež nebo podvod objasnila. V mnoha případech k objasnění trestného činu nedojde nikdy, protože podvodníci a zloději jsou natolik sofistikovaní, že je to téměř nemožné. Proto nedávejte takovým lidem šanci a chraňte svůj majetek jak jen to je možné. Ochránit majetek lze jen pár způsoby. Jedním z nich je nenechávat věci před domem nebo před areálem firmy.

cctv kamera

To se týká i aut, ale je jasné že zejména ve městech lidé nemají jinou možnost než parkovat na ulici. V takovém případě je určitě potřeba auto velice dobře pojistit nejen proti živlům, ale i proti vandalismu a krádeži. V případě že bydlíte v rodinném domě, je potřeba mít pozemek dostatečně kvalitně oplocený, všechny věci pojištěné, a je potřeba myslet na to že věci musíte uklízet dovnitř nebo alespoň za plot. Zejména dražší věci byste určitě před domem nechávat neměli, protože pro mnohé jedince je to jako pozvánka za plot. Nedávejte zlodějům šanci a věci si striktně uklízejte na svoje místo.

bezpečnostní kamera

Skvělou možností jak zvýšit bezpečnost svého majetku a často i zdraví jsou bezpečnostní kamery. Zajímá vás, kdo vám namontuje bezpečnostní kamery v Brně? Obraťte se na nás, nabízíme spoustu individuálních řešení, včetně dálkového sledování nemovitostí. Kamery jsou často jediným způsobem jak někomu prokázat že trestný čin spáchal on. I Policie často vyžaduje záznamy z kamer v okolí kde se trestný čin stal. V naprosté většině případů se u trestného činu nenajde žádný svědek který by byl ochotný vypovídat, a tak je jediným svědkem bezpečnostní kamera. Moderní kamerové systémy vám umožní sledovat svůj majetek přes mobilní telefon.