Služby

Nové auto hned


Pořídit si nové auto nebylo nikdy tak těžké a zároveň nikdy tak jednoduché. Koupě nového auta je záležitost stovek tisíc Kč, což je v dnešní době pro mnoho lidí věc kterou museli z finančních důvodů odložit. Všechno se hodně zdražuje, a tak většina lidí s běžnými příjmy musí přemýšlet, kterým investicím dají aktuálně přednost a které odloží. A pokud staré auto ještě slouží, lidé se nákupu nového auta vyhýbají.

peníze eura

Kdo nemá dostatek financí na to aby si koupil nové auto, může si pořídit auto na splátky. Snad každý prodejce v dnešní době nabízí možnost nákupu prostřednictvím splátek, protože tak koupí auto i lidé, kteří by si ho jinak nemohli dovolit. Buď si můžete půjčit peníze který mi auto zaplatíte, anebo si rovnou sjednáte splátky. Je jen na prodejci a na vás, co pro vás bude lepší.

Většinou je potřeba počítat s tím, že spolu se splátkami zaplatíte i nemalé úroky. Roste ale počet prodejců kteří umožňují splátky, aniž by vyžadovaly vysoké úroky. V případě že vaše auto už dosluhuje a chcete si koupit nové na které nemáte peníze, můžete si také vybrat auto které budete splácet. Musíte ale počítat s tím, že budete muset uhradit akontaci, což je částka ve výši 10 až 70 % z celkové ceny vozu. Záleží jen na tom, jak vysokou akontaci prodejce vyžaduje, ale většinou ji prodejci chtějí. Zbytek ceny budete hradit ve splátkách.

škoda fabia

Na nové auto nemají ani lidé, kteří měli v minulosti finanční problémy. Pokud patříte mezi ty, kteří byli v insolvenci nebo exekuci a zajímá vás, zda si můžete koupit auto na splátky bez registru https://goldbanking.cz/nabidka/, pravděpodobně budete zklamaní. Naprostá většina solidních prodejců vám auto neprodá na splátky, pokud vaše jméno figurovalo v nějakém registru dlužníků. Prodejci se tím chrání před situací, kdy by kupující splátky přestal hradit, protože by přišli o peníze a trvalo by, než by je dostali zpět.