Nakupování

Erekce a jak jí zvýšit a posílit.


Zdraví je pro každého z nás velmi důležitý aspekt našeho života a podle toho bychom měli k našemu zdraví přistupovat. Ale ne každý se podle toho chová a naše moderní doba, která je tak moc uspěchaná a plná nezdravého jídla nám v tom moc nepomáhá. Ale není to samozřejmě jen o jídle, ale ani pohybu se nám ve veliké míře nedostává. Dost času většině dne prosedíme v kancelářích a koukáme do monitoru počítače. A když přijdeme domů cítíme se dost otráveně a mnohdy máme i migrény anebo pociťujeme velikou zátěž a únavu. Ale nepodepisuje se na nás jenom toto, v poslední dob se i mnoho mladých mužů nedokáže smířit s tím, že mají nedostatečnou erekci anebo nemají na sex chuť vůbec. A čím to vlastně je? Ve většině případů je nedostatečná erekce způsobena psychicky a jádro problému je v mnoha případech jenom uloženo v naší hlavě.

muž

A tak se s tím dá pracovat a není tedy nic ztraceno. Problém nastává až v tom případě, kdy máte erektilní dysfunkci, která je opravdu předepsaná lékařem a vy na ni musíte brát předepsané léky. Erekce je přirozený jev, kdy se krev nahrne do penisu a on ztuhne neboli ztopoří a tento jev je nezbytný pro reprodukci a k tomu abyste si naplno užili sex se svým partnerem. A jak se tedy dá erekce podpořit? No, co se týče těch základních a obecních rad, tak je nejlepší na erekci hlavně dodržovat zdravý životní styl. A co to tedy zahrnuje? V prvním kroku je důležité jíst zdravé potraviny a vyhnout se stresu a alkoholu a kouření. To nejvíce ubližuje vašemu zdraví i vaší fyzické kondici všeobecně.

šťastný muž

A za další se pokuste mít co nejvíce sex a snažit se pomocí sexuálních stimulů dosáhnout dlouhodobější erekce, která by vám měla vydržet. A určitě si nedělejte hlavu z prvotních nezdarů a nenechte se tím odradit, protože jenom zkoušením dosáhnete lepších výkonů. A pokud budete mít nějaké pochybnosti nebojte se je konzultovat s vaší partnerkou a pokuste se najít společnou cestu, která bude vyhovovat vám oběma. A zkuste si najít nějakou fyzickou aktivitu, která by vám pomohla k lepší fyzické kondici. Může to být samozřejmě běh, plavání, tenis, ale i třeba nějaké silové sporty anebo dokonce posilování, které vás například naučí jak máte správně dýchat a podobně. A pokud si necháte změřit testosteron a zjistíte, že ho máte nižší, zkuste si ho doplňovat i doplňky stravy, které vám jej pomohou doplnit na přírodní bázi.