Hry

Hrajete hry?


Máte nějaké oblíbené hry, jako například deskové hry anebo jiné aktivní hry? Aktivní hry myslím tím například sport, protože i sportovní hry existují. A moje malé děti, kterým je tři a šest let, tak takové hry mají opravdu hodně rády. Moc rády sportují a mě to moc těší, protože zase můj bratr má také děti a ty prý by prý nejraději seděli doma. Upřímně, mě by tohle asi vadilo. Já bych totiž chtěla, aby moje děti byly aktivní, protože když děti jsou aktivní, tak je to potom skvělé. Lépe se jim spí, jsou čilé a také hlavně zdravé, protože kdyby děti stále jenom seděly doma, tak si nedokáži představit, jak bych je potom uspala.

Děti potřebují hry.

To přeci musí být stále divoké, ne? Nakonec jsem si řekla, že jsem ráda, že moje děti mají rádi hry a také sportovní aktivity, že moje děti mají rádi pohyb. Proto jsem řekla svému partnerovi, jestli bychom třeba naše děti nemohly přihlásit do nějakého sportovního kroužku. A protože u nás je tenis a plavání, tak přišla řada na tenis a plavání. Děti tyto hry milují, nejlépe si oblíbily tenis. Když jsem potom viděla, kolik stojí výbava na tenis, tak se mi málem protočily panenky. Je to opravdu hodně drahé. Ale co mám dělat, když moje děti chtějí hrát tenis, že je to baví? 

Jakým hrám dáváte přednost?

Samozřejmě, že jim v tom vyhovím. Nevidím vůbec žádný problém v tom, že bych jim nic nekoupila. A když jsem potom dětem řekla, že je pro ně opravdu zařídím nějaké sportovní aktivity, tak děti byly opravdu hodně nadšené. Dokonce moje starší dcera řekla, že si tohle přála už déle, ale prý nechtěla nic říct, protože věděla, že to bude určitě drahé a že prý jí to ani nedovolíme. Tohle je škoda, že to neřekla dříve, protože by třeba už dcera mohla hrát dříve tenis a byla by třeba už na lepší úrovni. Jo, mimochodem, sportovní hry jsou opravdu asi nejlepší. A co baví vás a co hrajete?